Nieuws

We willen als Fanproject '98 zoveel mogelijk leden digitaal kunnen bereiken zodat we minder brieven hoeven te sturen en onze leden ook sneller kunnen bereiken. We hebben echter niet van iedereen een e-mailadres. Daarom bij deze een oproep aan onze leden op het e-mailadres door te geven via deze link!
 

4 reactie(s)

Leden van het het Fanproject ontvangen a.s. dinsdag de nieuwe editie van d'r Koempel thuis in de brievenbus! Aandachtspunt voor leden: zorg dat je je adreswijziging doorgeeft bij ons!
Wil je voortaan ook d'r Koempel thuis ontvangen 2x per jaar? Word dan lid van het Fanproject voor 10 euro per jaar. Lid worden levert je ook een korting van 5 euro per keer op de busreizen op. Aanmelden via deze link


 

Let op: morgen (woensdagavond) moeten de kaarten voor de Fanproject busreis naar Vitesse-Roda JC betaald worden tussen 19.00-20.30 uur in supportershome de Schacht.
De Schacht is bereikbaar via de poort ingang west (dus NIET via de Basic Fit ingang)
Voor de late beslissers er zijn nog 4 plaatsen vrij (06-15047276)
Vertrektijd is 11.00 uur a.s. zondag (aub 10.45 aanwezig ivm instappen!)

Vanaf nu plaatsen we regelmatig foto's rond de thuiswedstrijden van Roda JC. Klik hier voor de foto's van Roda JC-Go Ahead Eagles, met dank aan Jax Kraal!

1 reactie(s)

Kom jij ook naar de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari (aanvang 19.00 uur)?
De gezamenlijke supportersverenigingen en fanclubs organiseren hem dit jaar zelf voor alle supporters en sponsoren aangezien Roda JC zelf het niet doet en we hopen op een grote opkomst!
Er is muziek (van DJ Ad van het Gat en na 23.00 uur Rod Sormani), O Seven vertelt iets over de omloopverbouwing die momenteel in volle gang is en er is uiteraard een terugblik op het afgelopen jaar!
Tot ziens op 6 januari als we samen proosten op het nieuwe jaar!

Het Fanproject '98 organiseert een busreis naar PEC Zwolle - Roda JC op zaterdag 5 novemberr. Vertrektijd volgt nog.............
Kosten: € 35,00 leden / € 40,00 niet leden
Opgeven: Vanaf nu bij Dave: 06-15047276

Help jij ons mee om de 15.000 euro binnen te slepen voor de sfeeracties bij Roda JC? Stem dan op het megadoek dat we gisteren toonden in het uitvak bij Go Ahead Eagles-Roda JC via deze link: http://www.eredivisie.nl/60- Jaar/Spandoeken/Stem-Spandoek-Roda-JC

Als de spelers de wedstrijd niet kunnen winnen moeten we het als supporters maar doen!

1 reactie(s)

Advertorial - Rutjes: 'Ik word al gewaardeerd voor wat ik doe'

Nathan Rutjes heeft Dirk Kuijt en Robert Zwinkels verslagen in de strijd om de titel Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016, een initiatief van de Eredivisie CV en de VriendenLoterij. De middenvelder van Roda JC Kerkrade kreeg zijn prijs vrijdagavond tijdens het Gala Voetballer van het Jaar.

Het Fanproject draait momenteel op een relatief klein groepje vrijwilligers en met name rondom de busreizen naar uitwedstrijden levert dat soms problemen op.
We zijn daarom op zoek naar personen die (indien ze zelf meereizen) ons willen ondersteunen rondom de organisatie van de drank van de busreizen.

Immers iedereen drinkt graag een koel biertje in de bus maar men vergeet weleens dat daar ook wat werk bij komt kijken.
Denk dan aan het inladen van de drank voor vertrek, uitladen en plaatsen van de drank in de koelcel na terugkomst in Kerkrade en tijdens de reis bij de stopplaatsen even meehelpen met bijvullen van drank en weghalen van afval.
Wil jij ons helpen? Stuur ons een bericht via http://www.fanproject98.nl/contact/ of neem contact op met een van de Fanproject bestuursleden a.s. zondag!

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
 • Roda JC - Excelsior 28-01
 • Willem II - Roda JCInfo busreis 01-02
 • AZ - Roda JCInfo busreis 03-02
 • Roda JC - Ajax 07-02
 • SC Heerenveen - Roda JC 10-02
 • Roda JC - FC Utrecht 18-02
 • Willem II - Roda JC 25-02
 • Roda JC - Heracles 03-03
 • Roda JC - Sparta 10-03
 • NAC - Roda JC 18-03
 • Vitesse - Roda JC 31-03
 • Roda JC - PEC Zwolle 07-04
 • FC Groningen - Roda JC 15-04
 • Roda JC - PSV 18-04
 • VVV - Roda JC 29-04
 • Roda JC - ADO 06-05
Sponsoren