Waarom lid worden?

Hoe groter het Fanproject is, des te sterker is de positie van het Fanproject. Daarom zou het mooi zijn als je lid zou worden van het Fanproject als je dit nog niet bent. Prijs om lid van het fanproject te worden is slechts 10 euro per jaar en je krijgt er als Fanproject lid een hoop voor terug, zo krijg je:
  • Korting op de busreizen van het Fanproject, alle busreizen maakt niet uit waar naar toe leveren je als lid 5 euro korting op t.o.v. niet-leden
  • Voorrang bij de kaartverkoop van Fanproject busreizen
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan supportersvoetbaltoernooien, feestavonden van het Fanproject Kerkrade 1998 en overige activiteiten!
Naast deze voordelen die je als lid hebt help je natuurlijk ook mee aan een goede zaak nl verbetering van de sfeer in het stadion ! Het Fanproject investeert in sfeeracties en neemt actief deel in de organisatie van de grootschalige sfeeracties. We werken hierbij samen met onze partners binnen Nui Offensief.

Ben je lid van het Fanproject en wil je andere familieleden lid maken, dat kan, en wel heel voordelig met het gezinsabonnement. Het eerste lid betaalt 10 euro, alle andere familieleden betalen daarna slechts 5 euro per jaar !

Wil je na het lezen van deze info lid worden, vul dan het aanmeldformulier in en je bent lid (zodra de contributie binnen is op onze rekening) Je kunt de contributie overmaken op ons rekeningnummer: ING bank: NL08INGB0686202805 ter name van Fanproject Kerkrade 1998.

We hopen je als fanatieke Rodafan spoedig als lid van het Fanproject Kerkrade 1998 te mogen begroeten !
Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
  • Roda JC - Almere City 09-08
Sponsoren