Nieuws

We kijken na een mooie overwinning van Roda terug op een geslaagd 20 jaar Fanproject feest. Goed om veel oude bekenden weer eens te zien en we hopen dat iedereen zich heeft geamuseerd!

6 reactie(s)

We willen als Fanproject '98 zoveel mogelijk leden digitaal kunnen bereiken zodat we minder brieven hoeven te sturen en onze leden ook sneller kunnen bereiken. We hebben echter niet van iedereen een e-mailadres. Daarom bij deze een oproep aan onze leden op het e-mailadres door te geven via deze link!
 

5 reactie(s)

Leden van het het Fanproject ontvangen a.s. dinsdag de nieuwe editie van d'r Koempel thuis in de brievenbus! Aandachtspunt voor leden: zorg dat je je adreswijziging doorgeeft bij ons!
Wil je voortaan ook d'r Koempel thuis ontvangen 2x per jaar? Word dan lid van het Fanproject voor 10 euro per jaar. Lid worden levert je ook een korting van 5 euro per keer op de busreizen op. Aanmelden via deze link


 

Let op: morgen (woensdagavond) moeten de kaarten voor de Fanproject busreis naar Vitesse-Roda JC betaald worden tussen 19.00-20.30 uur in supportershome de Schacht.
De Schacht is bereikbaar via de poort ingang west (dus NIET via de Basic Fit ingang)
Voor de late beslissers er zijn nog 4 plaatsen vrij (06-15047276)
Vertrektijd is 11.00 uur a.s. zondag (aub 10.45 aanwezig ivm instappen!)

2 reactie(s)

Vanaf nu plaatsen we regelmatig foto's rond de thuiswedstrijden van Roda JC. Klik hier voor de foto's van Roda JC-Go Ahead Eagles, met dank aan Jax Kraal!

1 reactie(s)

Kom jij ook naar de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari (aanvang 19.00 uur)?
De gezamenlijke supportersverenigingen en fanclubs organiseren hem dit jaar zelf voor alle supporters en sponsoren aangezien Roda JC zelf het niet doet en we hopen op een grote opkomst!
Er is muziek (van DJ Ad van het Gat en na 23.00 uur Rod Sormani), O Seven vertelt iets over de omloopverbouwing die momenteel in volle gang is en er is uiteraard een terugblik op het afgelopen jaar!
Tot ziens op 6 januari als we samen proosten op het nieuwe jaar!

Het Fanproject '98 organiseert een busreis naar PEC Zwolle - Roda JC op zaterdag 5 novemberr. Vertrektijd volgt nog.............
Kosten: € 35,00 leden / € 40,00 niet leden
Opgeven: Vanaf nu bij Dave: 06-15047276

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
Sponsoren