Nieuws

UPDATE 19-8: Alle kaarten zijn vergeven!!
Op zondag 1 september rijden de bussen van Fanproject'98 naar Maastricht voor de wedstrijd MVV - Roda. Aangezien er maar weinig kaarten beschikbaar zijn en het animo groot is kunnen wij alleen bestaande
leden van Fanproject '98 meenemen. Klik op lees meer voor meer info.


Op vrijdag 16 augustus staat alweer de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma, namelijk FC Volendam - Roda JC!
Uiteraard organiseert het Fanproject een busreis. Vertrek om 16u, gelieve uiterlijk 15.45u aanwezig zijn.
Prijs leden €27,50, niet leden €32,50.
Opgeven bij Dave 06-15047276 of Melissa 06-43114439Zaterdag 3 augustus vindt de Roda JC Fandag plaats van 13.00-18.00 uur op P4 en in een gedeelte van het Parkstad Limburg Stadion.
Deze aftrap voor het nieuwe seizoen wordt dit jaar georganiseerd door de gezamenlijke supportersverenigingen en fanclubs.

Dinsdagavond 4 juni staan wij op voor Roda JC. Kom massaal naar het Stadion!

Wat gaan we deze avond doen?

Op deze avond geven wij een positief signaal af aan de huidige aandeelhouders namens alle supporters! Zorg daarom dat je erbij bent! We maken 1 grote groepsfoto met alle aanwezigen! Want WIJ zijn Roda JC! Deze foto zal ook richting aandeelhouders worden gestuurd.
Dit als signaal dat wij onze club niet laten vallen en vechten voor het voortbestaan ervan!
Deze foto zal tevens verkocht gaan worden om zo extra geld te genereren voor onze club. Brasserie de gele kaart is geopend vanaf 17.00 uur voor inloop. Het fotomoment staat gepland voor 19.00 uur!

Verder vindt er aansluitend aan het foto-moment in het stadion, rond 19.30 uur een grote veiling plaats van mooie en unieke Roda JC items.
De items zullen spoedig te bekijken zijn via www.wijzijnrodajc.nl. Items aanbieden kan eveneens via deze site.
Meer info m.b.t. de veiling, bieden etc volgt de komende dagen nog.

Tot slot vindt er dinsdag rond de veiling ook nog een pop-up tentoonstelling plaats in het kader van de historie van Roda JC. Entree vrije gift! Opbrengst voor de actie!

Steun Roda JC in Nijmegen! Klik hier voor meer info.

We bedanken onze nieuwe sponsor SMEBO Kozijnen Kerkrade voor hun bijdrage!

Gisteravond vond de 1e editie van het Fanproject bierproeven plaats in een gezellige brasserie de Gele Kaart. Een geslaagde avond denken we zelf met een leuke en mooie presentatie van Erwin (Interbew/Inbev en ex-brouwmeester Hoegaarden) die een lekkere selectie bier had samengesteld om te proeven!

Steun Roda JC in Den Bosch! Klik hier voor meer info.

We gaan voor 9 uit 3!!
2 wedstrijden gespeeld, 2 keer gewonnen. Wie had dat durven denken na de matige voorbereiding, het uitblijven van aansprekende versterkingen en het zware programma de eerste weken? Veel Roda-supporters in elk geval niet. Tegen Jong Ajax was het toeschouwersaantal zo laag als we in een competitiewedstrijd voor het laatst op Kaalheide meemaakten. Maar zie!! Zij die er wel waren maakten er een geweldige sfeer van! In de tweede helft werd de ploeg erdoorheen gesleept en fungeerden de fans als een echte twaalfde man! Het PLS kolkte gewoonweg!
In Almere werd het vrijdag nog eens dunnetjes overgedaan. De vreugdeexplosie na de 1-2 van Super Mario was er één zoals we al lange tijd niet meer hebben meegemaakt.
Op het veld gaat nog een hoop mis, maar de spelers werken zich wel kapot en met onze steun is dat goed voor 6 kostbare punten. Vrijdag wacht FC Twente in een volle Grolsch Veste. Hoe blijft Roda dan op de been? Met onze steun is de kans op succes in elk geval een stuk groter! Geef je daarom op voor de busreis of auto-combi en laat zien dat je dit nieuwe Roda steunt!! Samen staan we sterk Koempels!

OPGEVEN VOOR FANPROJECT BUSREIS BIJ DAVE: 06-15047276

Bezoek ook eens de site van onze partners. Marco Media levert al vanaf de beginjaren van het Fanproject '98 ontwerpen voor onze merchandising.

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
  • Roda JC - Almere City 09-08
Sponsoren