Nieuws

Het Fanproject supportersvoetbaltoernooi vindt na een jaar afwezigheid weer plaats enwel op zaterdag 7 juli 2018 op sportpark Kaalheide!

Teams kunnen inschrijven per mail via toernooi2018@fanproject98.nl

(inschrijfgeld 30 euro betalen via https://tikkie.me/pay/5ibch8klo70nl1hfnu58)
Een team bestaat uit 5 personen en een keeper, er wordt gespeeld op half veld. We verzoeken teams in te schrijven voor 1 juni.

Bij gebrek aan een fatsoenlijk seizoenseinde ook een prima gelegenheid om gezellig samen de ellende van dit seizoen te verdrinken :-)
Eten en drinken is volop aanwezig, net als muziek en voor de jongste supporters een springkussen.

Gezien de krappe tijd waarin e.e.a. geregeld moet zijn hebben we besloten de voorverkoop a.s. zaterdag te starten direct na de wedstrijd Almere City-MVV. Wij gaan vooralsnog uit van een reis naar Almere op donderdag 10 mei. Er kunnen in dat geval slechts 350 man totaal mee. Alleen Fanproject
leden die op dit moment (3 mei) lid zijn kunnen met ons mee. Leden waarvan het lidmaatschap verlopen is hebben hier bericht van gehad en dienen uiterlijk morgen te verlengen. Prijs is 30 euro. Opgeven vanaf a.s. zaterdag 5 mei 20.15 uur bij Dave (06- 15047276).
Eerder bellen / appen heeft geen zin! Kaarten dienen a.s. dinsdag betaald te worden in supportershome de Schacht van 19.30-20.30 uur.

We kijken na een mooie overwinning van Roda terug op een geslaagd 20 jaar Fanproject feest. Goed om veel oude bekenden weer eens te zien en we hopen dat iedereen zich heeft geamuseerd!

1308 reactie(s)

We willen als Fanproject '98 zoveel mogelijk leden digitaal kunnen bereiken zodat we minder brieven hoeven te sturen en onze leden ook sneller kunnen bereiken. We hebben echter niet van iedereen een e-mailadres. Daarom bij deze een oproep aan onze leden op het e-mailadres door te geven via deze link!
 

5 reactie(s)

Leden van het het Fanproject ontvangen a.s. dinsdag de nieuwe editie van d'r Koempel thuis in de brievenbus! Aandachtspunt voor leden: zorg dat je je adreswijziging doorgeeft bij ons!
Wil je voortaan ook d'r Koempel thuis ontvangen 2x per jaar? Word dan lid van het Fanproject voor 10 euro per jaar. Lid worden levert je ook een korting van 5 euro per keer op de busreizen op. Aanmelden via deze link


 

Let op: morgen (woensdagavond) moeten de kaarten voor de Fanproject busreis naar Vitesse-Roda JC betaald worden tussen 19.00-20.30 uur in supportershome de Schacht.
De Schacht is bereikbaar via de poort ingang west (dus NIET via de Basic Fit ingang)
Voor de late beslissers er zijn nog 4 plaatsen vrij (06-15047276)
Vertrektijd is 11.00 uur a.s. zondag (aub 10.45 aanwezig ivm instappen!)

2 reactie(s)

Vanaf nu plaatsen we regelmatig foto's rond de thuiswedstrijden van Roda JC. Klik hier voor de foto's van Roda JC-Go Ahead Eagles, met dank aan Jax Kraal!

1 reactie(s)

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
Sponsoren