Nieuws

Gisteravond vond de 1e editie van het Fanproject bierproeven plaats in een gezellige brasserie de Gele Kaart. Een geslaagde avond denken we zelf met een leuke en mooie presentatie van Erwin (Interbew/Inbev en ex-brouwmeester Hoegaarden) die een lekkere selectie bier had samengesteld om te proeven!

7 reactie(s)

Steun Roda JC in Den Bosch! Klik hier voor meer info.

6 reactie(s)

We gaan voor 9 uit 3!!
2 wedstrijden gespeeld, 2 keer gewonnen. Wie had dat durven denken na de matige voorbereiding, het uitblijven van aansprekende versterkingen en het zware programma de eerste weken? Veel Roda-supporters in elk geval niet. Tegen Jong Ajax was het toeschouwersaantal zo laag als we in een competitiewedstrijd voor het laatst op Kaalheide meemaakten. Maar zie!! Zij die er wel waren maakten er een geweldige sfeer van! In de tweede helft werd de ploeg erdoorheen gesleept en fungeerden de fans als een echte twaalfde man! Het PLS kolkte gewoonweg!
In Almere werd het vrijdag nog eens dunnetjes overgedaan. De vreugdeexplosie na de 1-2 van Super Mario was er één zoals we al lange tijd niet meer hebben meegemaakt.
Op het veld gaat nog een hoop mis, maar de spelers werken zich wel kapot en met onze steun is dat goed voor 6 kostbare punten. Vrijdag wacht FC Twente in een volle Grolsch Veste. Hoe blijft Roda dan op de been? Met onze steun is de kans op succes in elk geval een stuk groter! Geef je daarom op voor de busreis of auto-combi en laat zien dat je dit nieuwe Roda steunt!! Samen staan we sterk Koempels!

OPGEVEN VOOR FANPROJECT BUSREIS BIJ DAVE: 06-15047276

Bezoek ook eens de site van onze partners. Marco Media levert al vanaf de beginjaren van het Fanproject '98 ontwerpen voor onze merchandising.

9 reactie(s)

Het Fanproject supportersvoetbaltoernooi vindt na een jaar afwezigheid weer plaats enwel op zaterdag 7 juli 2018 op sportpark Kaalheide!

Teams kunnen inschrijven per mail via toernooi2018@fanproject98.nl

(inschrijfgeld 30 euro betalen via https://tikkie.me/pay/5ibch8klo70nl1hfnu58)
Een team bestaat uit 5 personen en een keeper, er wordt gespeeld op half veld. We verzoeken teams in te schrijven voor 1 juni.

Bij gebrek aan een fatsoenlijk seizoenseinde ook een prima gelegenheid om gezellig samen de ellende van dit seizoen te verdrinken :-)
Eten en drinken is volop aanwezig, net als muziek en voor de jongste supporters een springkussen.

12 reactie(s)

Gezien de krappe tijd waarin e.e.a. geregeld moet zijn hebben we besloten de voorverkoop a.s. zaterdag te starten direct na de wedstrijd Almere City-MVV. Wij gaan vooralsnog uit van een reis naar Almere op donderdag 10 mei. Er kunnen in dat geval slechts 350 man totaal mee. Alleen Fanproject
leden die op dit moment (3 mei) lid zijn kunnen met ons mee. Leden waarvan het lidmaatschap verlopen is hebben hier bericht van gehad en dienen uiterlijk morgen te verlengen. Prijs is 30 euro. Opgeven vanaf a.s. zaterdag 5 mei 20.15 uur bij Dave (06- 15047276).
Eerder bellen / appen heeft geen zin! Kaarten dienen a.s. dinsdag betaald te worden in supportershome de Schacht van 19.30-20.30 uur.

13 reactie(s)

We willen als Fanproject '98 zoveel mogelijk leden digitaal kunnen bereiken zodat we minder brieven hoeven te sturen en onze leden ook sneller kunnen bereiken. We hebben echter niet van iedereen een e-mailadres. Daarom bij deze een oproep aan onze leden op het e-mailadres door te geven via deze link!
 

6 reactie(s)

5 reactie(s)

Leden van het het Fanproject ontvangen a.s. dinsdag de nieuwe editie van d'r Koempel thuis in de brievenbus! Aandachtspunt voor leden: zorg dat je je adreswijziging doorgeeft bij ons!
Wil je voortaan ook d'r Koempel thuis ontvangen 2x per jaar? Word dan lid van het Fanproject voor 10 euro per jaar. Lid worden levert je ook een korting van 5 euro per keer op de busreizen op. Aanmelden via deze link


 

12 reactie(s)

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
  • Roda JC - Almere City 09-08
Sponsoren