Nieuws

Vanaf nu plaatsen we regelmatig foto's rond de thuiswedstrijden van Roda JC. Klik hier voor de foto's van Roda JC-Go Ahead Eagles, met dank aan Jax Kraal!

1 reactie(s)

Kom jij ook naar de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari (aanvang 19.00 uur)?
De gezamenlijke supportersverenigingen en fanclubs organiseren hem dit jaar zelf voor alle supporters en sponsoren aangezien Roda JC zelf het niet doet en we hopen op een grote opkomst!
Er is muziek (van DJ Ad van het Gat en na 23.00 uur Rod Sormani), O Seven vertelt iets over de omloopverbouwing die momenteel in volle gang is en er is uiteraard een terugblik op het afgelopen jaar!
Tot ziens op 6 januari als we samen proosten op het nieuwe jaar!

Het Fanproject '98 organiseert een busreis naar PEC Zwolle - Roda JC op zaterdag 5 novemberr. Vertrektijd volgt nog.............
Kosten: € 35,00 leden / € 40,00 niet leden
Opgeven: Vanaf nu bij Dave: 06-15047276

Help jij ons mee om de 15.000 euro binnen te slepen voor de sfeeracties bij Roda JC? Stem dan op het megadoek dat we gisteren toonden in het uitvak bij Go Ahead Eagles-Roda JC via deze link: http://www.eredivisie.nl/60- Jaar/Spandoeken/Stem-Spandoek-Roda-JC

Als de spelers de wedstrijd niet kunnen winnen moeten we het als supporters maar doen!

1 reactie(s)

Advertorial - Rutjes: 'Ik word al gewaardeerd voor wat ik doe'

Nathan Rutjes heeft Dirk Kuijt en Robert Zwinkels verslagen in de strijd om de titel Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016, een initiatief van de Eredivisie CV en de VriendenLoterij. De middenvelder van Roda JC Kerkrade kreeg zijn prijs vrijdagavond tijdens het Gala Voetballer van het Jaar.

Het Fanproject draait momenteel op een relatief klein groepje vrijwilligers en met name rondom de busreizen naar uitwedstrijden levert dat soms problemen op.
We zijn daarom op zoek naar personen die (indien ze zelf meereizen) ons willen ondersteunen rondom de organisatie van de drank van de busreizen.

Immers iedereen drinkt graag een koel biertje in de bus maar men vergeet weleens dat daar ook wat werk bij komt kijken.
Denk dan aan het inladen van de drank voor vertrek, uitladen en plaatsen van de drank in de koelcel na terugkomst in Kerkrade en tijdens de reis bij de stopplaatsen even meehelpen met bijvullen van drank en weghalen van afval.
Wil jij ons helpen? Stuur ons een bericht via http://www.fanproject98.nl/contact/ of neem contact op met een van de Fanproject bestuursleden a.s. zondag!

Uitwedstrijden

Alle informatie omtrent busreizen van het Fanproject'98 naar uitwedstrijden van Roda zijn terug te vinden op onderstaande pagina (zie ook rechts 'info busreizen'):
http://www.fanproject98.nl/fanproject-98/busreizen/info-busreizen/

Momenteel kun je je opgegeven voor Ajax uit op zaterdag 13 augustus.
 

Klik 'lees meer' voor gehele oefenprogramma.

a.s. zaterdag 4 juni barst vanaf 10:00 uur de sportieve strijd los op Kaalheide!
Kom ook naar Kaalheide! Er is muziek, drank, eten, en voor de kleine fans een springkussen.
Gezelligheid gegarandeerd!

Het Fanproject supportersvoetbaltoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juni 2016 op sportpark Kaalheide! Teams kunnen inschrijven via fp98@xs4all.nl (inschrijfgeld 30 euro overmaken op NL08INGB0686202805).
Vrijwilligers en scheidsrechters die willen meehelpen om het toernooi tot een succes te maken kunnen zich eveneens melden via fp98@xs4all.nl. Publiek is uiteraard ook welkom.
(Lees meer voor alle teams)


1 reactie(s)

Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
Sponsoren