OP NAAR EEN VOL UITVAK IN DE KOEL (Info busreis VVV-Roda JC)

Geplaatst op: 02-03-2023
Deel dit bericht:
Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven voor de uitwedstrijd tegen VVV. Leden en vaste uitreizigers hebben uiteraard voorrang. Niet leden mogen zich wel ook al opgeven.

Opgeven alleen via app via 06-12283816. Vermeld hierbij je voor en achternaam en alvast of je lid bent of niet (wordt ook nagekeken). Je krijgt zsm reactie. €32,50 leden, €37,50 niet leden.

Vertrektijd volgt.

Kaarten zullen van te voren betaald moeten worden op een voorverkoopavond. Info hierover volgt zsm via social media en onze website.

Op de heenweg geldt helaas een alcoholverbod op last van de lokale driehoek Venlo. Er is wel bier in het uitvak te verkrijgen.

Het is en blijft een uitdaging in deze tijd om busmaatschappijen te vinden die kunnen en willen rijden. VVV uit wordt door de busmaatschappijen als risicovol gezien na de gebeurtenissen in Kerkrade eerder dit
jaar. Daarom is de busprijs deze keer helaas iets hoger dan jullie gewend zijn.
Wij willen nogmaals Slangen Reizen bedanken dat ze onze vaste vervoerder zijn en ons toch ook deze reis (ondanks het risico), na goed overleg met ons en intern vanuit Roda, weer willen vervoeren.
Reactie plaatsen
Naam: *
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
  • Roda JC - Almere City 09-08
Sponsoren