STEUN RODA IN ENSCHEDE!

Geplaatst op: 26-08-2018
Deel dit bericht:
We gaan voor 9 uit 3!!
2 wedstrijden gespeeld, 2 keer gewonnen. Wie had dat durven denken na de matige voorbereiding, het uitblijven van aansprekende versterkingen en het zware programma de eerste weken? Veel Roda-supporters in elk geval niet. Tegen Jong Ajax was het toeschouwersaantal zo laag als we in een competitiewedstrijd voor het laatst op Kaalheide meemaakten. Maar zie!! Zij die er wel waren maakten er een geweldige sfeer van! In de tweede helft werd de ploeg erdoorheen gesleept en fungeerden de fans als een echte twaalfde man! Het PLS kolkte gewoonweg!
In Almere werd het vrijdag nog eens dunnetjes overgedaan. De vreugdeexplosie na de 1-2 van Super Mario was er één zoals we al lange tijd niet meer hebben meegemaakt.
Op het veld gaat nog een hoop mis, maar de spelers werken zich wel kapot en met onze steun is dat goed voor 6 kostbare punten. Vrijdag wacht FC Twente in een volle Grolsch Veste. Hoe blijft Roda dan op de been? Met onze steun is de kans op succes in elk geval een stuk groter! Geef je daarom op voor de busreis of auto-combi en laat zien dat je dit nieuwe Roda steunt!! Samen staan we sterk Koempels!

OPGEVEN VOOR FANPROJECT BUSREIS BIJ DAVE: 06-15047276
Reactie plaatsen
Naam: *
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Deel dit bericht:
Volgende wedstrijden
Sponsoren